Säkerhet
Det är viktigt för oss att hålla informationen du lämnar till oss säker. Vi har infört lämplig fysisk och elektronisk design för att skydda och skydda dina data. Vi kan inte garantera att din kommunikation med Tjänsterna aldrig olagligt avlyssnas, eller att din information aldrig olagligt kommer att nås av tredje part.

Kontoinformation
Genom din registrering godkänner du att lottsson.com lagrar och använder dina kontaktuppgifter du lämnar till oss. Det betyder att vi kan komma att använda dina personuppgifter för att kontakta dig via e-post med nyhetsbrev, direktmarknadsföring eller marknadsundersökningar. Du har givetvis möjlighet att när som helst skriftligen meddela oss att du invänder mot behandlingen av dina personuppgifter för marknadsföringsändamål.

Om du vill avsluta ditt konto eller begära att vi raderar eller inte längre använder din kontoinformation, kan du ta bort den från ditt konto i ”mitt konto”. Vi kommer att behålla och använda din kontoinformation vid behov för att uppfylla våra juridiska skyldigheter, lösa tvister och upprätthålla våra avtal.

Om du har registrerat dig hos oss och har flyttat eller ändrat dina uppgifter är du ansvarig för att rätta dina uppgifter, göra ändringar i dina preferenser.

Lösenord
Du är ansvarig för att hålla ditt lösenord säkert för att förhindra obehörig åtkomst till det. Om du delar en dator med någon ska du alltid logga ut för att skydda din information i förhållande till andra användare av datorn. Vi är inte ansvariga för köpta föremål av andra personer som på något sätt gjort ett köp från ditt konto.

Tredje part
När din information samlas in på denna webbplats kan den samlas in direkt och delas med utvalda tredje parter. Dessa tredje parter kan till exempel inkludera företag som driver våra onlinepengar, som behandlar kreditkortsinformation, som levererar material till dig via e-post eller posttjänst, tillhandahåller reklamtjänster och/eller som analyserar data för vår räkning för att hjälpa dig vi ger mer relevanta erbjudanden. Vi kräver att den tredje parten säkert lagrar informationen vi tillhandahåller dem och underhåller den så att den kan nås när den behövs för framtida ändamål, och all sådan tredje part håller den personligt identifierbara informationen konfidentiell.

Mymusicedu.com
kan innehålla länkar till tredje parts webbplatser som är inriktade på barn. De länkade webbplatserna och tjänsterna är inte under vår kontroll. Vi är inte ansvariga för innehållet på någon länkad webbplats eller tjänst eller någon länk som finns på en länkad webbplats eller tjänst.

Ändringar av integritetspolicyn
mymusicedu.com förbehåller sig rätten att ändra vår integritetspolicy. Om vi bestämmer oss för att ändra vår integritetspolicy kommer vi att publicera dessa ändringar här så att du alltid vet vilken information vi samlar in, hur vi kan använda den informationen och om vi kommer att avslöja den för någon. Du ansvarar för att en gång i tiden titta på denna sida och se ändringarna.

Media
Om du laddar upp bilder till webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder med inbäddad platsdata (EXIF GPS) inkluderad. Besökare på webbplatsen kan ladda ner och extrahera all platsdata från bilder på webbplatsen. Inbäddat innehåll från andra webbplatser Föreslagen text: Artiklar på den här webbplatsen kan innehålla inbäddat innehåll (t.ex. videor, bilder, artiklar, etc.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig på exakt samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in data om dig, använda cookies, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med det inbäddade innehållet, inklusive spårning av din interaktion med det inbäddade innehållet om du har ett konto och är inloggad på den webbplatsen.
Om du begär en lösenordsåterställning kommer din IP-adress att inkluderas i återställningsmailet.

Vilka rättigheter du har över dina uppgifter
Om du har ett konto på den här webbplatsen, eller har lämnat kommentarer, kan du begära att få en exporterad fil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive all information du har lämnat till oss. Du kan också begära att vi raderar alla personuppgifter vi har om dig. Detta inkluderar inte några uppgifter som vi är skyldiga att behålla för administrativa, juridiska eller säkerhetsändamål.’